E-mail : info@value4you.hu

Telefonszám: +36/20-491-8589

Ügyfeleink véleménye

  1. 5 Home
  2. Ügyfeleink véleményei

Egy kiváló minőségű dekor kandalló bármely lakást hangulatosabbá tehet, így fontos, hogy ügyfeleink a leginkább odaillő darabokat válasszák ki. Éppen ezért lényegesnek tartjuk, hogy mindenben segítsük vásárlóinkat, legyen szó kandalló építési tanácsokról, vagy a megfelelő stílusú, méretű, illetve az igények szerinti technológiát használó kandallók kiválasztásáról. Különösen nagyra tartjuk vásárlóink véleményét termékeinkről, és örömünkre szolgál, ha visszajelzést kapunk elégedettségükről. Írja meg tapasztalatait Ön is!

Tisztelt Tibor!
Szeretném kifejezni hálámat a lelkes munkájukért! Amikor a férjemmel eldöntöttük, hogy szeretnénk itthonra egy álkandallót, nem gondoltuk volna, hogy nem csak egy dekorációs elemet, hanem egy szerelmet is kapunk! Nagyon szeretjük, hogy igazi éke lett az otthonunknak az Önök munkájának köszönhetően!  A kiválasztott kandalló pontosan olyan lett amilyet elképzeltünk. Nyugdíjas éveinkben van lehetőségünk leülni elé és elmélkedni a szép emlékeken. Köszönjük!

Hné B. Irén

Bioetanol kandalló

Álkandallók

Gyorsak és precízek voltatok. Mint a nagy pénzrablás sorozatban 😀
Köszönjük a kandalló építést!

V. Tibor

Kedves Tibor! Még egyszer köszönöm a rugalmasságod, és az ötleteket, amiket kaptunk Tőled a kandalló tervezéséhez, a végeredmény magáért beszél. További sok sikert és megrendelést kívánunk! Üdv. Gábor

F. Gábor

Tisztelt Tibor, nagyon kedves volt Öntől, hogy többször is a helyszínre jött felmérni és kiszállítani a megrendelt kandalló keretet, illetve a kandallóbetét által okozott hibákat is azonnal orvosolta. Gyönyörű keretet készített, mindenkinek csak ajánlani fogom!

Sz. Anikó

Szia Tibor,
most sikerült beköltöznünk és a kandalló keret is épségben megúszta, szerencsére!:) Pontosan olyan lett, ahogy az egész nappalit elképzeltük és nagyon szépen illeszkedik a kandalló keret. Hamarosan megvesszük az elektromos kandallót is hozzá. Arról is küldeni fogok fotókat.

H. Noémi

Köszönjük a kiszállítást és a segítséget a beépítésnél, nagyon szép lett a kandalló keret így együtt a bio-etanol kandallónkkal. Megbízható és precíz munkát végeztek, csak ajánlani fogjuk a jövőben. Üdvözlettel: Erika.

D. Erika

Nagyon szeretjük az új elektromos kandallónkat. Varázslatos atmoszférát teremt a házban télen, mégis egyszerű használni. Csak ajánlani tudom! Köszi:

G. Luca

Sziasztok, pár hónapja vettünk egy bioetanol kandallót, és nagyon elégedettek vagyunk. Pont úgy néz ki mint egy klasszikus kandalló, de nem kellett a kéménybe kötni. Gyönyörű lánggal ég, télen csodálatos hangulatot ad! Köszönjük:

V. Betti

Tisztelt Hajdú Úr! Nagyszerű ajándék volt a feleségemnek, nagyon tetszett neki, sikerült meglepnem vele. Nagyon igényes és szép lett a végeredmény. Sok sikert kívánok!

R. Ferenc

Szerettem volna valamivel feldobni a nappalit, és úgy gondoltam egy kandalló olyan klasszikus életérzést sugároz, amire szükségem van. Az álkandalló nagyon dizájnos kiegészítő, ajánlom mindenkinek!

S. Réka

Home staginghez szerettem volna olyan dekorelemet, amivel otthonosabbá tehető régi lakásunk. Az kandalló keret dekoráció amit nálatok találtam, pont ilyen, trendi és klasszikus. Köszönöm

T. Anita

Köszönjük a segítséget az új elektromos kandallónk beszerelésében! Csodálatos látvány, az egész család odavan érte! Üdv,

K. Péter

A bioetanol kandalló mellett döntöttünk, mert egyszerű a beszerelése, nem kell bekötni a kéménybe és mégis valódi lánggal ég. Köszönjük a szakszerű tanácsadást és a nagyszerű dekorációt! Üdvözlettel,

R. István

Kedves Tibor! Szeretném kifejezni köszönetemet az elkészített kandallóért. Bonyolult vevőnek gondolom magam, mely Önnel szemben is megmutatkozott. De, köszönöm, hogy jól kezelte a helyzetet és létrehozta a kiválasztott kandallót az általam kigondolt színnel. Nagyon köszönöm, csak remélni tudtam, hogy  szép lesz, viszont elülmúlta az elképzelésemet. Köszönöm a kandalló építést.

Jutka

Kedves Tibor !

Nagyon szeretjük az dekor kandallót!
Mellékelek fotót!
Boldog karácsonyt kívánok!!

Anita

Kedves Tibor.
Köszönjük szépen hogy a gyerekek álmát megvalósíthattuk ezzel a gyönyörű kandallóval.
Teljes mértékben meg vagyunk elégedve..teljesen olyan mint amilyet szerettünk volna.
Köszönjük a gyorsaságot is.

Mónika

Kedves Tibor!
Szeretném megköszönni a csodás munkádat.
Sokkal szebb lett,mint remélem ez a kis keret.
Hibátlan munka és nagy öröm nekünk. 😊
Bár még nincs teljesen kész, a helyére került a kis kandalkó.
Ahogy kérted, küldöm is a fotót! 😊
Köszönöm,

B.Bea