E-mail : info@value4you.hu

Telefonszám: +36/20-491-8589

  1. 5 Home
  2. Referenciák

Referenciák

Folyamatosan bővülő referencia képeink közt megtekinthetők a rendelésre gyártott kandalló kereteink, különböző típusú és méretű kandallóbetétekkel. Ezen kívül megtalálhatók a látványelemként szolgáló dekor kandallóink, illetve álkandallók is, kandallóbetét beépítése nélkül. A legnépszerűbb keretek árairól Árlista menüpontunk nyújt tájékoztatást. Megrendeléskor természetesen választható bármely már elkészült és itt látható kandalló keret, vagy egyéni elképzelés, fotó alapján megvalósítható keret egyaránt.

Stílusos nappali elektromos kandallóval

Az álkandallókban rejlő sokoldalú lehetőségek

Bátran mondhatjuk, hogy referencia képeink magukért beszélnek. Amint az az általunk megosztott fotókon is látható, álkandallóink dizájnosak, hangulatosak és bármilyen otthonba melegséget visznek. Remekül kihasználhatóak, dekorálhatóak az ünnepek közeledtével, de az év több napján is hangsúlyos kiegészítői lehetnek a lakásnak. Kandallókereteink akár egy sima radiátor körül is jól mutatnak, de olyan falrészek csinosítására is alkalmasak, amik eddig egyhangúságukkal beleolvadtak a környezetükbe.

Kandalló építés mesterfokon úgy, ahogy azt az igazán profik csinálják – vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk az elképzeléseiről!

Kérdés esetén keressen minket bizalommal. Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Címünk

1212 Budapest 

Kapcsolat
info@value4you.hu
+3620 491 8589