E-mail : info@value4you.hu

Telefonszám: +36/20-491-8589

Bioetanol kandalló

Miért Bioetanol kandalló?

Ehhez sem fa, sem áram nem kell, és ugyanúgy nem szükséges kéményt kiépíteni hozzá, viszont szép nagy valódi lángokkal gyönyörködteti a melegségre vágyókat. Az égés látványát egy speciális anyag segíti elő, amit bioetanolnak nevezünk. Ez az anyag egyfajta alkohol, ami teljesen környezetbarát és a fő előnye, hogy a tűztér tisztítására szinte egyáltalán nem lesz szükség, mivel nem keletkezik égéstermék, és így nem marad se hamu, se kosz, se korom. 

Bioetanol kandalló kerettel

Az etanol égésekor víz keletkezik, így képes párásítani a téli fűtési időszakban kiszáradt szobát. Rengeteg változatban kapható, a szabadon álló biokandallókat kibontás után azonnal bekapcsolhatjuk, de léteznek falra szerelhető és beépíthető fajták is.
A normál vagy kisebb méretű bioetanol kandallók nyílt lánggal működnek, a készülék mérete miatt különösen látványos eredményt érhetünk el, ha keretbe helyezzük azokat. Sok lehetőség van keretet választani és beépíteni ezeket a típusokat. Ami nagyon fontos, hogy, az etanolos nyílt lángú kandallóbetét esetében kizárólag tűzgátló-impregnált gipszkartonnal dolgozunk, és megfelelő távolságot hagyunk minden irányból a lángtól, ha ezt a kandallóbetét önmagában nem biztosítja fémlemezzel.

Elektoromos kandalló

Álkandallók

Tekintse meg kandallóinkat a teljesség igénye nélkül.

Rengeteg változatban kapható, a szabadon álló biokandallókat kibontás után azonnal bekapcsolhatjuk, de léteznek falra szerelhető és beépíthető fajták is. Nézzen körül referenciáink között, és keressen minket bátra ha felmerül Önben kérdés.

Barna bioetanol kandalló

Kérdés esetén keressen minket bizalommal. Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Címünk

1212 Budapest 

Kapcsolat
info@value4you.hu
+3620 491 8589