E-mail : info@value4you.hu

Telefonszám: +36/20-491-8589

Gyakori kérdések és válaszok

  1. 5 Home
  2. Gyakori kérdések

Telefonszámunk

E-mail címünk

Címünk

1212 Budapest

Egy kiváló minőségű dekor kandalló bármely lakást hangulatosabbá tehet, így fontos, hogy ügyfeleink a leginkább odaillő darabokat válasszák ki. Éppen ezért lényegesnek tartjuk, hogy mindenben segítsük vásárlóinkat, legyen szó kandalló építési tanácsokról, vagy a megfelelő stílusú, méretű, illetve az igények szerinti technológiát használó kandallók kiválasztásáról. Különösen nagyra tartjuk vásárlóink véleményét termékeinkről, és örömünkre szolgál, ha visszajelzést kapunk elégedettségükről. Írja meg tapasztalatait Ön is!
Milyen anyagból készülnek a kandalló keretek?

Kizárólag gipszkarton és hőszigetelési anyagok (XPS, lépésálló) felhasználásával készülnek a dekor kandallók, melyekre gipsz, glett és latex matt falfesték kerül két rétegben.

Milyen súlya van a termékeknek?

Ez többnyire függ a mérettől és a típustól, illetve tűzálló gipszkarton felhasználása esetén sokkal nehezebb a termék. Alapvetően a fix méreteknél kb. 8-10 kg között van a kandalló keretünk, de gyakori a nagyobb kivitelnél a 15 kg is.

Egyedi méretben is lehet rendelni kandalló keretet?

Vállalkozásunk fő profilja az egyedi méretben gyártott álkandalló keretek, melyeket a megrendelő kívánsága szerint és a megadott méretek alapján készítünk. Bármilyen kandallóbetéthez tudunk alkalmazkodni és tökéletesen illeszkedő keretet építünk hozzá. Akár szekrények közé, kiálló falfelületekhez is könnyedén alkalmazkodunk és beépítjük azokat. Nemcsak a keret magassága vagy szélessége, de a mélysége is egyénileg változtatható.

Hogyan rögzíthető a falhoz/szekrényhez?
Legegyszerűbb és gyorsabb megoldás a kétoldali ragasztó használata, melyet igény szerint biztosítunk a termékeinkhez. Bármikor eltávolítható a falról és a keret hátoldaláról, viszont tökéletesen rögzíthető a kandalló keret. Ezen kívül gipszkarton csavarral is a falhoz fúrható, ami több időt igényel, és nehezebben távolítható el később. A kandalló keretek súlyának és masszív talpának köszönhetően mindenfajta rögzítés nélkül is biztosan megállnak a lakás bármely pontján.
Más színben is rendelhető a kandalló keret?
Bármilyen színben el tudjuk készíteni, akár kombinálva több színt egy adott kandalló kereten. Szükségünk van egy színkódra vagy mintára, ami alapján meg tudjuk vásárolni vagy kikevertetni a kívánt árnyalatot.
Mivel és hogyan takarítható a termék?
Annak köszönhetően, hogy gipszkartonból készül, úgy kell elképzelni mintha egy festett gipszkarton falat törölnénk le, akár egy vizes ronggyal. Ennek megkönnyítésére szoktuk javasolni, hogy üveglapot lehet vágatni a felső kalapra, ezáltal még egyszerűbb a tisztítása a felületnek.
Hogyan szállítható a kandalló keret?
Minden termékünk a fotókon is látható formában, vagyis egy darabban kerül átadásra becsomagolva. Sajnos nincs lehetőség több darabban elszállítani, mert a helyszínen nem lehet összeépíteni.
Budapesten kívül hogyan szállítanak?
Pest megyében futárszolgálattal, illetve megbeszélés szerint országosan egyaránt szálltunk

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg kínálatunkat, és kérjen ajánlatot!

Címünk

1212 Budapest 

Kapcsolat
info@value4you.hu
+3620 491 8589