E-mail : info@value4you.hu

Telefonszám: +36/20-491-8589

  1. 5 Home
  2. Bemutatkozás

Bemutatkozás

Családi vállalkozásunkat annak szellemében hoztuk létre, hogy az ingatlanpiac kínálta lehetőségeket kihasználva, egyedi, minőségi és megbízható munkával alkossunk maradandót. Cégünk, a ValueForYou Kft., fő profilja a teljes körű lakásfelújítás a tervezéstől, a kivitelezésen át a kulcsrakész átadásig.

Dekor kandalló a nappaliban
Esztétikus látványkandalló

Saját

Tapasztalataink

Saját szakmai tapasztalatainknak köszönhetően pontosan tudjuk milyen megpróbáltatásokkal és kihívásokkal kell szembenéznie annak, aki bármilyen felújítást tervez otthonában. Nemcsak a kivitelezésben, hanem már a tervezésben is teljes mértékben kivesszük a részünk, éppen úgy, mint a végső fázisban, a lakberendezés során. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelők által kívánt apró részletek megvalósítására is, miközben a tökéletes légkör megteremtése a cél. A közel 6 éves szakmai múltra visszatekintve, egyre nagyobb számban tapasztaltuk a növekvő igényt a dekor kandallók iránt. A beépítési lehetőségekhez mérten szinte bármilyen típusra és megoldásra nyitottak voltak a megrendelőink. Ennek megvalósítására igyekeztünk az általunk felújított és átalakított ingatlanokban központi helyre megtervezni és elhelyezni az általunk gyártott egyedi álkandallóinkat. A napjainkban igen népszerű látványkandallóval kombinálva és esztétikusan beépítve pedig, egy sokkal magasabb minőség érhető el bárki otthonában, igazán kedvező áron.

Az

Új korszakunk

A sok pozitív visszajelzés, érdeklődés és további ötletetek hatására döntöttünk amellett, hogy immár teljesen független és hosszútávú projekt részeként kandalló építésbe és látványkandalló keretek gyártásába kezdünk, és ezt a lehető legjobban kidolgozzuk és megvalósítjuk. Hosszas kutatás és felmérés során, arra a megállapításra jutottunk, hogy a legtöbb háztartásban nehezen, vagy egyáltalán nem megvalósítható az igazi kandalló kiépítése, ezért inkább lemondanak róla. Egyre többen pedig a látványkandallók közül az elektromos- vagy bioetanol kandallókat választják, hiszen többféle kivitelben elérhetőek, azonban önállóan többnyire sajnos elvesznek a nagyobb terekben, viszont beépítésükkel már igazán látványos eredményt érhetünk el.

Látványos kandalló keret dekoráció

Mindezeket számításba véve, azt a célt tűztük ki, hogy elsősorban azok számára, akik szeretnék otthonukban élvezni a kandalló látványát és hangulatát, a piacon elérhető bármely készülékhez tudjunk készíteni kandalló keretet. Mind anyagában, mind pedig a gyártásában olyan megoldásra törekedtünk, amivel alkalmazkodni tudunk bármely látványkandalló típushoz és a megrendelőink igényeinek teljes mértékben eleget tudunk tenni. Ennek eredményeként 2020 őszétől kezdtünk gyártani egyedi kandalló kereteket megrendelésre, igazodva bármely kandallóbetéthez. Nagy választékban elérhetővé váltak készleten lévő fix kereteink, önállóan álkandallóként funkcionálva is.
Abban az esetben, ha nem rendelkezik kandallóbetéttel, csak konkrét elképzeléssel, közösen együttműködve megtaláljuk a megfelelő terméket és elkészítjük a hozzá legjobban illő kandalló keretet. Méretben, színben és a keretek díszítésében nincsenek határaink.