E-mail : info@value4you.hu

Telefonszám: +36/20-491-8589

  1. 5 Home
  2. Álkandallók

Minden amit az álkandallókról tudni érdemes

Az álkandallók esetében nincs feltétlen szükségünk látványkandallót – bioetanol vagy elektromos kandallót – vásárolni vagy rendelkeznünk kandallóbetéttel, hiszen önmagában is képes megteremteni a kandalló okozta érzést, kizárólag saját képzelőerőnkre van bízva a végeredmény. Ez a típus igen költséghatékony, mert ízléstől függ, hogy mivel díszítjük a belső tűzteret, vagy a felső kalap részét. Beépítést nem igényel, így tetszés szerint bármikor áthelyezhető a szoba egyik részéből a másikba. Aki elegendő hellyel rendelkezik, akár kizárólag az ünnepi vagy téli időszakra is tudja használni, azután könnyedén elpakolható. Rögzítése rendkívül egyszerű, súlyából adódóan ragasztóval, vagy csavarral a falhoz illeszthető.

Minden esetben rugalmasan elkészítjük az Önnek leginkább hasznos és minden célnak megfelelő kandalló keretet, így a pakolásra vagy polcként használni kívánt terméket a megfelelő anyagokból méretre készítjük és rögzíthetjük a falhoz is. Az álkandalló keret felső kalapja kiválóan alkalmas kisebb dekorációs tárgyak, de még a TV készülék teherbírására is, természetesen a megfelelő rögzítéssel párosítva. Nagyszerűen beépíthető egy álkandalló keret a helyiség bármely kihasználatlan sarkába, így tárolásra alkalmassá téve azt. Beugró üres falrészeket is kitölthetünk vagy eltakarhatunk vele.
Minden kandalló kerethez rendelhető hátlap is, különböző színekben. Nemcsak a hátlap színe lehet tetszőlegesen választott, hanem a teljes felülete is lefesthető saját vagy a nappali színvilágához igazodva. A kandalló keret kizárólag gipszkarton, gipsszel bevont XPS és hőszigetelő lemezek felhasználásával készül, ezáltal könnyen rögzíthető falhoz vagy ragasztható bútorlaphoz is. Kis súlyának köszönhetően igen mobilis, ezáltal bármikor költözés vagy a lakás átrendezésekor könnyen mozgatható. Tisztítása megegyezik bármely falfelületével, mert a krétafesték bevonása után kétszeri falfestékkel vonjuk be a termékeket, így egyszerűen letörölhető vagy idővel javítható.

Álkandalló keret fahasábokkal
Álkandalló hangfallal
Álkandalló karácsonyi dekorációval
A dekor kandalló kereteink jól használhatóak kifejezetten fotózásra is műteremben vagy alkalmi stúdióban. Könnyen mozgatható kis súlyának köszönhetően és méretre gyártása révén bárhova elhelyezhető. Alkalmi fotózás esetén lehetőség van fix kereteink közül bérelni is.