E-mail : info@value4you.hu

Telefonszám: +36/20-491-8589

Ajánlatkérés

  1. 5 Home
  2. Ajánlatkérés

A különböző kandalló kereteinket tetszés szerint bármely méretben és színben elkészítjük megkötések nélkül. Meglévő elektromos vagy bio-etanol kandallókhoz pontosan méretezve készítjük el a kiválasztott kandalló keret típust. Ajánlatkérésre és megrendelésre többféleképpen is van lehetőség, akár telefonon, e-mail formájában vagy a közvetlen ajánlatkérő lap segítségével, ahol pontos méretek megadásával gyorsítható a rendelési folyamat. Amennyiben rendelkezik meglévő elektromos- vagy etanol kandallóval, kisméretű kályhával, és ahhoz egyedi méretekkel szeretne kandalló keretet rendelni, akkor szükségünk van a méretekre a megadott résznél kitöltve, illetve, hogy melyik típusú keretet készítsük hozzá. Örömmel segítünk a méretek pontos megadásában illetve a típus kiválasztásában is, akár szakmai tanácsainkkal, ötleteinkkel a meglévő kandallóbetéthez igazodva.

Telefon ikon

Telefonszámunk

Email ikon

E-mail címünk

Cím ikon

Címünk

1212 Budapest

Abban az esetben, ha egyedi méretezés vagy kandallóbetét beépítés nem szükséges, lehetőség van fix méretekkel rendelkező dekor kandalló kereteink közül is választani, az Árlista menüpont alatt, ahol fotókkal illusztrálva több különböző típusú keret áll rendelkezésre. A külső és belső méretek, illetve a keret végső színe ebben az esetben is módosítható, egyénileg rendelhető hozzá hátlap szintén tetszőleges színben (fekete, fehér). Parketta vagy hidegburkolathoz tartozó szegély méretének megadásával (magasság, mélység) a kandalló keret alsó részéből méretre kivágjuk azt, így illeszkedik a falra.

A kandalló kereteink kizárólag gipszkarton, gipsszel bevont XPS és hőszigetelő lemezek felhasználásával készülnek, ezáltal könnyen rögzíthető falhoz vagy ragasztható bútorlaphoz is. Kis súlyának köszönhetően igen mobilis, ezáltal bármikor költözés vagy a lakás átrendezésekor könnyen mozgatható. Tisztítása megegyezik bármely falfelületével, mert a krétafesték bevonása után kétszeri falfestékkel vonjuk be a termékeket, így egyszerűen letörölhető vagy idővel javítható. Ennek köszönhetően bármilyen szín választható a keretnek, hiszen a megfelelő színkód alapján kikevertetjük azt.

Az elkészítési idő 6-8 munkanapot vesz igénybe a keret méretétől és a különleges igényektől függően.
Az elkészült kandalló keret személyesen átvehető a következő címen: XXI. kerület, Határ utca

Szállítással kapcsolatos igényüket kérjük az ajánlatkérő e-mailben szíveskedjenek jelezni.

Ajánlatkérés

Kérdés esetén keressen minket bizalommal. Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Címünk

1212 Budapest 

Kapcsolat
info@value4you.hu
+3620 491 8589